Kadetinje v velikem slogu do zlate medalje

Slovenska ženska reprezentanca do 16 let je v finalu evropskega prvenstva divizije B z 71:56 premagala izbrano vrsto Portugalske in v bolgarski prestolnici Sofiji brez enega samega poraza osvojila zgodovinski naslov evropske prvakinje.

Slovenija v finalu evropskega prvenstva!

Slovenska ženska reprezentanca do 16 let je v polfinalu evropskega prvenstva divizije B s 67:60 ugnala izbrano vrsto Norveške ter napredovale v veliko finale in s tem že tudi v divizijo A.

Slovenke v polfinalu evropskega prvenstva!

Slovenske košarkarice do 16 let so v četrtfinalu evropskega prvenstva divizije B s 57:40 premagale sovrstnice iz Velike Britanije in se s šesto zaporedno zmago zavihtele že med najboljšo četverico!

Kadetinje do najvišje zmage na prvenstvu

Slovenska ženska reprezentanca do 16 let je na četrti tekmi evropskega prvenstva divizije B vknjižila še četrto zaporedno zmago, s čimer se v bolgarski prestolnici Sofiji med skupno 23 udeleženkami lahko pohvalita samo še izbrani vrsti Srbije in Portugalske.

Kadetinje evropsko prvenstvo odprle z veliko zmago!

Slovenska ženska reprezentanca do 16 let je danes v bolgarski prestolnici Sofiji začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije B. Za uvod se je najprej pomerila z izbrano vrsto Črne gore in jo z junaško predstavo premagala s 60:47!

Mladinke za seboj pustile 12 ekip

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je danes končala nastope na evropskem prvenstvu divizije B. V makedonski prestolnici Skopju je vknjižila 5 zmag in 3 poraze, s tem izkupičkom pa zasedla končno 11. mesto.

Slovenija ostaja v diviziji B

Po treh zaporednih zmagah je slovenska ženska mladinska reprezentanca skupinski del evropskega prvenstva divizije B zaključila z dvema grenkima porazoma, ki sta v Skopju žal povsem razblinila njene sanje o vrnitvi med evropsko elito.