You are currently viewing V Ljubljani znana usoda mladih igralcev

V Ljubljani znana usoda mladih igralcev

Po direktorju Davorju Užbincu je za spletno stran Cedevite Olimpije spregovoril tudi njen športni direktor Sani Bečirović in v pogovoru razkril, kakšna usoda čaka mlade igralce članske ekipe.

»Proračun, ki ga imamo na voljo za prihajajočo tekmovalno sezono, morda ni tako visok, kot mnogi navijači in slovenska javnost trenutno to pričakuje. Moramo razumeti, da je bilo potrebno prekiniti pogodbe s številnimi igralci iz minule sezone, poleg tega pa je Cedevita Olimpija kot pravni naslednik Olimpije podedovala vse njene pretekle obveznosti, enako pa velja za Cedevito in igralce, ki so v minuli sezoni nastopali v Zagrebu,« je med drugim povedal Bečirović in dodal:

»Pogodbe smo prekinili s praktično vsemi košarkarji, ki so v minuli sezoni nosili dres ljubljanskega moštva. Odprta ostaja le še pogodba z Marvinom Jonesom, s katerim potekajo pogovori za njeno prekinitev. Z nami ostajajo Issuf Sanon, David Kralj in Petar Vujačić, ki bodo začeli pripravljalno obdobje, potem pa bomo videli, ali bi bilo dobro, da gredo na posojo, ali bodo ostali s člansko ekipo Cedevite Olimpije.«

Moštvo Cedevite Olimpije se bo prvič zbralo 5. avgusta, uradno pa se bo predstavilo nekaj dni zatem na novinarski konferenci, kjer bo vodstvo kluba obelodanilo, kaj vse se je dogajalo v zadnjem mesecu in kakšni so načrti za prihajajočo sezono.

Jan Kropf

foto: osebni arhiv Sanija Bečirovića

Sorodni prispevki: Cedevita Olimpija razkrila cilje in napovedala še zadnjo okrepitev

Dodaj odgovor