You are currently viewing Miami se (še vedno) želi znebiti Gorana Dragića

Miami se (še vedno) želi znebiti Gorana Dragića

Prestopni rok lige NBA se je sinoči začel udarno, saj je bilo že v prvih osmih urah sklenjeno kar 48 pogodb v vrednosti več kot 3 milijarde ameriških dolarjev, ni pa prinesel v Sloveniji tako želene združitve med Goranom Dragićem in Luko Dončićem.

Iz kombinirane menjave med Miami Heatom, Philadelphia 76ersi in Dallas Mavericksi, v kateri bi Vročica dobila Jimmyja Butlerja, 76ersi Josha Richardsona, Telički pa Gorana Dragića, se je zadnji hip umaknil klub Luke Dončića, ki je na koncu ocenil, da je vložek dobrih 19 milijonov, kolikor “Gogiju” pripada v njegovem zadnjem letu 5-letne pogodbe, zanj previsok.

33-letni Ljubljančan tako ostaja član Vročice, čeprav se vse bolj zdi, da v prihodnosti zanjo ne bo več igral. Po zadnjem poročanju priznanega ameriškega medija ESPN sta Miami in Philadelphia namreč še zmeraj pripravljena izvesti menjavo, za katero že iščeta novega, tretjega kandidata.

Zmagovalci prvega dne prestopnega roka so sicer postali Brooklyn Netsi, ki so se okrepili s krilnim igralcem Warriorsov Kevinom Durantom (za 4 leta in 164 mio. $), organizatorjem igre Celticsov Kyriejem Irvingom (za 4 leta in 141 mio. $) in centrom Knicksov DeAndrejem Jordanom (za 4 leta in 40 mio. $).

Jan Kropf

foto: NBA.com

Sorodni prispevki: Dončić in Dragić kmalu spet soigralca?

Dodaj odgovor