You are currently viewing Luka Dončić razkril, kaj bo skušal izboljšati med poletjem

Luka Dončić razkril, kaj bo skušal izboljšati med poletjem

Za Luko Dončićem je prva in že zgodovinska sezona v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, ki jo je aktualni evropski prvak okronal z nagrado za najboljšega novinca, zdaj pa slovenski športnik leta že pridno dela na tem, da se bo o njem v presežkih govorilo tudi v prihodnje.

»Lani je bilo zelo pomembno, da sem pred sezono treniral s Stephenom Curryjem in njegovim trenerjem Brandonom Paynom, saj sem videl, kako moraš trenirati, da postaneš tak igralec. Tudi zaradi tega sem tudi letos že zgodaj začel s treningi, največ dela pa bom tokrat posvetil izboljšanju meta in eksplozivnosti,« je odločen priljubljeni Ljubljančan, ki z Dallas Mavericksi v naslednji sezoni želi narediti še korak več.

»Cilj bo končnica, ki sem si jo želel že letos. Žal brez pomoči Gorana Dragića, a v vsakem primeru s kar nekaj novimi imeni. Upam, da nam bo uspelo.«

Dončić se je v pogovoru za svoj YouTube kanal dotaknil še minule sezone in nagrade za najboljšega novinca lige NBA, prijateljstva s svojim šefom in lastnikom Mavsov Markom Cubanom, življenja v Združenih državah Amerike in svoje blagovne znamke, v celoti pa si ga lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo.

Jan Kropf

foto: osebni arhiv Luke Dončića

Dodaj odgovor