You are currently viewing Domžalčani z eno nogo že na zaključnem turnirju

Domžalčani z eno nogo že na zaključnem turnirju

Sinoči je bila v slovenskem moškem pokalnem tekmovanju odigrana prva tekma zadnjih dveh krogov rednega dela, ki bosta izluščila imena vseh preostalih udeležencev zaključnega turnirja.

Na njej sta se pomerila Terme Olimia Podčetrtek in Helios Sunsi, prepričljivo zmago pa so slavili Domžalčani, ki so v Podčetrtku zmagali z 99:68 in si tako pred povratno tekmo priigral kar 31 točk naskoka.

Barvarji so prevladovali skozi celotno srečanje in v vsaki periodi igre presegli mejo 20 doseženih točk, odločilno prednost pa so si zagotovili že v prvem polčasu, ki so ga dobili z 51:32.

STATISTIKA TEKME MED PODČETRTKOM IN HELIOSOM

Na strani zmagovalcev je dvomestno število točk zbralo kar 6 igralcev, največ (12) pa sta jih prispevala Jure Besedič in Srb Đoko Šalić, ki je bil tudi njihov najkoristnejši igralec. Pri poražencih sta več kot 10 točk dosegla samo Dejan Milašinović in Anže Cerkovnik, ki sta vpisala 14 točk.

Ostale tekme 7. kroga se bodo zvrstile med tem in naslednjim torkom. Danes se bodo srečali Mesarija Prunk Sežana in Hopsi Polzela (ob 18.00) ter Litija in Plama-pur (20.00), 11. decembra pa se bosta med seboj pomerila še Šentjur in Šenčur Gorenjska gradbena družba (18.00).

Jan Kropf

foto: Helios Suns

Sorodni prispevki: V lovu na preostale 4 vstopnice samo še 8 ekip

Dodaj odgovor