You are currently viewing Za košarkarski turnir na voljo samo še nekaj mest!

Za košarkarski turnir na voljo samo še nekaj mest!

V soboto bo v Postojni od 14. ure dalje na sporedu že tradicionalen košarkarski turnir, ki bo tudi med letošnjim poletjem postregel z bogatim in raznovrstnim programom.

Organizator S BAR Hrašče pripravlja pravcati šov po vzoru vikenda vseh zvezd lige NBA, saj se bo na njegovem lično urejenem in osvetljenem igrišču tekmovalo v košarki 3×3 in 5×5, metanju trojk in zabijanju ter celo v metu s polovice igrišča, pri čemer bodo svojo srečo lahko poskusili tudi gledalci.

V igri pet na pet bo nastopilo najboljših 10 igralcev turnirja 3×3, ki jih bo izbral organizator, najboljše udeležence omenjenih tekmovanj pa čakajo denarne nagrade, pokali, medalje in druge nagrade.

Prijavnina na ekipo, ki jo lahko sestavljajo 4 posamezniki, znaša 30 €, za to ceno pa bo vsak igralec deležen še 1 pijače in toplega obroka ter večerne zabave v zvokih domačih in dalmatinskih skladb.

Število ekip je omejeno na 16, zato ne odlašajte več in si mesto na turnirju rezervirajte še danes! Prijavite se tako, da pokličete na telefonsko številko 040/164-705 (Domen) ali 040/608-288 (Lenart).

NAVODILA ZA POT DO IGRIŠČA

Dodaj odgovor