You are currently viewing Naj se poletna zabava pod koši začne!

Naj se poletna zabava pod koši začne!

Ob koncu prejšnjega tedna smo zakorakali v težko pričakovano poletje, ki ga bodo na slovenskih tleh tudi letos zaznamovali številni atraktivni turnirji v košarki tri na tri. Prvega vam predstavljamo že danes, na njem pa se boste lahko preizkusili naslednji mesec.

Na portalu Slovenska Košarka vse košarkarske navdušence najprej vabimo na Notranjsko, v Postojno, kjer se bo v soboto, 20. julija, ob 14. uri začel 3. turnir v ulični košarki.

V mestu podprvaka krstne sezone moškega državnega prvenstva pripravljajo pravcati šov po vzoru vikenda vseh zvezd lige NBA, saj se bo na lično urejenem in osvetljenem igrišču pri S BAR-u Hrašče tekmovalo v košarki 3×3 in 5×5, metanju trojk in zabijanju ter celo v metu s polovice igrišča, pri čemer bodo svojo srečo lahko poskusili tudi gledalci.

NAVODILA ZA POT DO IGRIŠČA

V igri pet na pet bo nastopilo najboljših 10 igralcev turnirja 3×3, ki jih bo izbral organizator, najboljše udeležence omenjenih tekmovanj pa čakajo denarne nagrade, pokali, medalje in druge nagrade.

Prijavnina na ekipo, ki jo lahko sestavljajo 4 posamezniki, znaša 30 €, za to ceno pa bo vsak igralec deležen še 1 pijače in toplega obroka ter večerne zabave v zvokih domačih in dalmatinskih skladb.

Število ekip je omejeno na 16, zato ne odlašajte predolgo in si mesto na turnirju rezervirajte še danes! Prijavite se tako, da pokličete na telefonsko številko 040/164-705 (Domen) ali 040/608-288 (Lenart).

Dodaj odgovor