You are currently viewing Kateri branilec se bo vrnil k Olimpiji?

Kateri branilec se bo vrnil k Olimpiji?

Novoustanovljeni košarkarski klub Cedevita Olimpija je po sprejetju v ligo Nova KBM, regionalno ligo ABA in mednarodni pokal EuroCup začel sestavljati ambiciozno ekipo, po prihodu krila Eda Murića in centra Martina Kramplja pa se čedalje bolj zdi, da bo njegova naslednja okrepitev vendarle branilec.

O novem igralcu zmajev na položaju številka 2 se ugiba praktično že vse od konca minule sezone, v najglasnejših govoricah pa sta se največkrat omenjali imeni Klemna Prepeliča in Alekseja Nikolića.

Vrnitev prvega v klubu nikoli niso zanikali, prihod drugega pa je ob koncu prejšnjega meseca demantiral športni direktor Ljubljančanov Sani Bečirović, ki je na to temo povedal, da ima Nikolić še vedno veljavno pogodbo s srbskim državnim podprvakom Partizanom.

Po tem smo v uredništvu našega portala prejeli obvestili, da si novega delodajalca iščeta tudi Gregor Hrovat in Blaž Mesiček, zdaj pa se je v tej zgodbi pojavil še Jaka Blažič.

29-letni Blejec, ki nas je skupaj s 26-letnim Bistričanom Prepeličem in 24-letnim Postojnčanom Nikolićem pred dvemi leti razveselil z naslovom evropskega prvaka, naj bi bil namreč po nekaterih podatkih novi bodoči igralec Cedevite Olimpije.

Če se bo v areno Stožice zares vrnil, pa bo, tako kot v primerih vseh ostalih, znano že prav kmalu, saj se čas prestopov odmevnejših igralcev nezadržno približuje koncu.

Jan Kropf

foto: Union Olimpija

Sorodni prispevki:

Olimpija posegla po težkem centru
Pred vrati Olimpije vse večja gneča
Jan Špan zopet onkraj slovenskh meja

Dodaj odgovor