You are currently viewing VIDEO: Tatum prekopiral met Dončića in osvojil naziv najbolj spretnega igralca

VIDEO: Tatum prekopiral met Dončića in osvojil naziv najbolj spretnega igralca

Med vikendom vseh zvezd lige NBA nam je sobota prinesla kar tri tekmovanja, na katerih se je skupno košarkarjev pomerilo v spretnosti, trojkah in zabijanju.

Luka Dončić se je meril v tekmovanju v spretnosti, kjer mu je uspelo priti do polfinala. V četrtfinalu je izločil Kyla Kuzmo, v naslednjem krogu pa je moral priznati premoč hitrejšemu Trau Youngu, s katerim je na lanskem naboru kapo Atlante zamenjal s kapo Dallasa.

Young se je v finalu srečal s krilom Celticsov Jaysonom Tatumom, proti kateremu je večji del poligona vodil, na koncu pa izgubil zaradi Jaysonovega izjemnega meta s polovice igrišča.

Nikola Jokić in Nikola Vučević sta v četrtfinalu bila medsebojni boj, uspešnejši pa je bil prvi, ki je nato izgubil dvoboj s Tatumom.

V Spectrum Centru smo z zanimanjem pospremili tudi tekmovanji v trojkah in zabijanju, na katerih sta kar malce presenetljivo slavila branilca Netsov in Thunderja, Joe Harris in Hamidou Diallo.

Prvi je v finalu pometel z ostrostrelcem Warriorsov Stephenom Curryjem, drugi pa je v samem finišu ugnal nekdanjega Dončićevega soigralca, sedaj pa novinca Knicksov Dennisa Smitha.

Letošnji vikend vseh zvezd lige NBA se bo končal z jutrišnjim vrhuncem – tekmo vseh zvezd.

Jan Kropf

foto: Slovenska Košarka

Sorodni prispevki: VIDEO: Luka Dončić tekmo vzhajajočih zvezd vzel za zabavo

Dodaj odgovor