You are currently viewing Luka Dončić se je na listi poškodovanih pridružil Goranu Dragiću

Luka Dončić se je na listi poškodovanih pridružil Goranu Dragiću

Slovenska košarka v najmočnejši košarkarski ligi na svetu trenutno nima zdravega košarkarja. Po Goranu Dragiću se je namreč poškodoval tudi Luka Dončić, poškodba pa na srečo ni hujše narave.

19-letni Ljubljančan trpi za bolečinami desnega kolka, ki ga je poškodoval na petkovem gostujočem dvoboju z Los Angeles Lakersi (103:114).

Njegov trener Rick Carlisle ga zato sinoči na domači tekmi proti Los Angeles Clippersom, ki so jo Dallas Mavericksi dobili s 114:110, ni poslal v igro, je pa že pred srečanjem pojasnil, da ne gre za resno poškodbo, zato lahko Lukovo vrnitev na parket pričakujemo že jutri, ko bodo Telički v American Airlines Centru gostili Portland Trail Blazerse.

Naš preostali predstavnik v ligi NBA, Goran Dragić, pa se še zmeraj ubada z rehabilitacijo poškodbe desnega kolena, zaradi česar je izpustil že sedmo zaporedno tekmo, na kateri je njegov Miami Heat sinoči prav tako doma s 102:100 ugnal Utah Jazz.

Na lestvici trenutno bolje kaže Dallas Mavericksom, ki so s 4. zmago na zadnjih 5 tekmah na zahodu zadržali 8. mesto (11-10), Miami Heat pa po 2. zmagi zapovrstjo na vzhodu zaseda 9. mesto (9-13).

Jan Kropf

foto: Twitter

Dodaj odgovor