You are currently viewing Se bo Postojnčan odslej učil od Miloša Teodosića?

Se bo Postojnčan odslej učil od Miloša Teodosića?

Velika želja Cedevite Olimpije Aleksej Nikolić očitno vendarle ne bo našla poti do Ljubljane, saj so v sosednji Italiji izvrtali podatek, da bo slovenski reprezentant Beograd zamenjal z Bologno.

Za usluge 24-letnega organizatorja igre Partizana naj bi se resno ogrel Virtus, ki mu, za razliko od slovenskega podprvaka, za prestop Postojnčana bojda ni problem plačati visoke odškodnine.

Branilec naslova Fibine Lige prvakov, ki ga vodi neomajen srbski selektor Aleksandar Đorđević, ima za naslednjo sezono velike načrte, kar potrjuje tudi njegovo nedavno sklenjeno sodelovanje s kapetanom srbske reprezentance, prekaljenim organizatorjem igre Milošem Teodosićem.

Slednji bi bil zagotovo pravi mentor za našega Alekseja, ki je pred lanskim podpisom triletne pogodbe tri sezone igral pri nemškem Broseju in njegovi razvojni ekipi Baunach Young Pikes.

Mlajši od bratov Nikolić je v pretekli sezoni tekmoval tudi v ligi ABA, kjer je odigral 21 tekem in v povprečno 19 minutah na srečanje beležil 6,4 točke, 2,3 podaje, 1,7 skoka in 1 pridobljeno žogo.

Jan Kropf

foto: Partizan NIS

Sorodni prispevki: Zlati slovenski reprezentant na pragu Olimpije!

Dodaj odgovor