You are currently viewing Šentjur ostal brez svojega prvega strelca

Šentjur ostal brez svojega prvega strelca

Članska ekipa košarkarskega kluba Šentjur na uvodu letošnje sezone preprosto nima sreče. Slovensko državno prvenstvo se je zanjo začelo z dvema težkima porazoma, po veliki zmagi nad laškim Zlatorogom pa je njen zalet za boljše čase spet ustavila novica o težji poškodbi njenega prvega strelca Domna Bratoža.

27-letni organizator igre iz Novega mesta, ki je proti Rogaški in Podčetrtku dosegel skupno 36 točk, je namreč pred današnjim začetkom 4. ligaškega kola na družabnem omrežju Facebook zapisal ganljiv zapis, v katerem je javnosti razočarano zaupal, da si je znova strgal križne kolenske vezi.

»Danes sem prestal novo operacijo kolena, v upanju zadnjih par dni, da poškodba ni ponovno najtežja. Pred operacijo je bilo po izvidih in mnenju kirurga še vedno upanje, da so poškodovani samo meniskusi, brez ponovno strgane križne vezi, ampak po operaciji sem se zbudil nazaj v nočno moro, katero sem končno pred kratkim premagal. Potrebna bo nova operacija križne vezi in potem spet nov dolg rehabilitacijski čas. Najtežje od vsega pa je, da sam pri sebi vem, da ne bi mogel narediti boljši rehab kot sem ga naredil! Da sem se vrnil v svoj profesionalizem v optimalno telesni in igralni formi. Nimam več besed in solz, da bi opisale moje počutje in kaj mi je življenje spet odvzelo. Ampak predal se nisem prvič in tudi drugič se še ne želim, ker živim za košarko. Največja zahvala pa svoji družini, ki me podpira od začetka športne poti, bližnjih prijateljev in punci Nuši, ki mi stojijo ob strani. Cenite zdravje, še posebej v tem glupem času, v katerem živimo, ker je to osnova, da smo lahko srečni,« je včeraj sporočil Bratož.

Besede podpore so mu že namenili Saša Zagorac, Gezim Morina, Dejan Mlakar, Sandi Čebular, Miha Lapornik, Dragiša Drobnjak, Žiga DimecBlaž Mahkovic in mnogi drugi, dobro in čimprejšnje okrevanje pa Domnu iz srca želimo tudi v našem uredništvu.

Jan Kropf

foto: KK Šentjur

Dodaj odgovor